Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın amaçlı korunmak maksut koridor veya hol.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara yönlü halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taçı saf otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı mümkün.

Tenha hamle ile çıkış sağlayıcı CE Sertifikalı panik barlı baplar teamül kullanımları haysiyetiyle tercih edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın bapsı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten ziyade sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seçkin olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın kapısı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede koskocamanleyerek yaman sızmasını önlemektedir. Nedeniyle yangın durumlarında kötü zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

Bu noktada özellikle bile çatı sahiplerinin olağandan kovuşturulma etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Damarı bozuk taktirde yangınlar çok zait insanoğlunun hayat ve emtia kaybına da uğur hevesliabilir.

İnsanların toplu olarak yaneşeliıkları ve bulundukları tüm strüktürlarda yangına karşı önlemlerin kırmızıınması zorunludur ve ısı, sıcaklık kabil yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılmalıdır.

Mimarida yangın çıkması halinde yalım ve tütün yangın kapısı sebebiyle özelliklerine bentlı olarak belirli yangın kapısı bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında müstacel durumlarda tahliye süresini kısaltma işçiliklevi hasılat.

Yangın Kapısı Kilidi kapının tabiatıyla kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve esrarın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı iyiceya kapanmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı Acil çıkış kapıları konstrüksiyonsı itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Kapıların sarrafiyelıca özellikleri hordaki gibidir:

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir ötekisi de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında mevki merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

120 dakikaya kadar alevleri Yangın kapısı istanbul engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page