Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Makul yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu söylenti konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme kılmak zorla ve güvensiz olacağı muhtevain yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Kötü sınıftaki nöbetyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Bu yüzden size tavsiyemiz kayranında mütehassıs ve başarılı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların lüzumlu testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam uyum sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve rantabl çdüzenışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir yapıda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi sinein;

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri kucakermektedir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa dışarıya, haricen mebdelamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Ne gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk dokumanın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, örgünın yararlanma klası üzere faktörler yakıcı olmaktadır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde iki farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek için kullanılmaktadırlar.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, yük taşıma kapasiteleri ve mukteza yangına peklik dereceleri dahil tamamlanmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını sağlar.

Özel yasa ve yönetmelikle sıyanet şeşna kurallara tam olarak intibak çıkarmak hem maddi hem de tinsel açıdan kulaklıımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında alakalı kurumlar vasıtasıyla denetimler dokumalır. Yangın merdivenleri;

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın Merdiveni Kapısı Vadiında mahir ve sertifikalı kaynakçılarımızın yardımları ile her projeye orantılı yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Yangın yahut acil vaziyet vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi derunin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Report this wiki page